Toelichting bij de vragenlijst

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Al uw persoonlijke gegevens worden gecodeerd voordat de vragenlijst door ons wordt verwerkt.
  • We verzoeken zoveel mogelijk op alle vragen een antwoord te geven, want ook 'nee' is belangrijk, omdat dan vragen die niet van toepassing zijn automatisch worden overgeslagen.
  • Wanneer u twijfelt over het antwoord op een vraag of wanneer u niet meer precies de juiste maand of het juiste jaar weet, probeert u dan een zo goed mogelijke schatting te geven.
  • Bij elk onderwerp is er ruimte voor uw opmerkingen. U kunt hier ook een aanvulling op uw antwoord geven als er bij een vraag te weinig ruimte is voor uw antwoord.
  • U kunt teruggaan als u eerder ingevulde antwoorden wilt aanpassen door op 'vorige' te klikken. Ingevulde antwoorden worden pas opgeslagen op het moment dat u 'volgende' aanklikt; u kunt niet van achter naar voren invullen.
  • Aan het einde van de vragenlijst kunt u een overzicht van uw eigen ingevulde antwoorden bewaren of printen, als u dit wenst.
  • Het invullen van de vragenlijst zal, mede afhankelijk van de gegeven antwoorden, ongeveer 45 minuten in beslag nemen. De voortgangsbalk onderaan de bladzijde geeft een indicatie welk deel van de vragenlijst u heeft ingevuld.
  • U kunt eventueel het invullen van de vragenlijst verspreiden over meerdere 'sessies', bijvoorbeeld een deel vandaag en de rest op een andere dag. U verlaat de vragenlijst door op de knop "Sluit de vragenlijst en keer terug naar de website" rechtsboven op deze pagina te klikken. Om verder te gaan kunt u weer opnieuw inloggen: u komt dan automatisch weer op de pagina waar u was gebleven.
  • Omdat de vragenlijst voor een groot aantal deelnemers geschikt moet zijn, kan het gebeuren dat sommige vragen niet volledig aansluiten op uw individuele situatie. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voorbeelden van vragen in de vragenlijst

Hieronder volgen voorbeelden van het soort vragen die u in de vragenlijst zult tegenkomen.

Vragen met hokjes:  u kunt  meerdere antwoorden aanklikken.
U kunt een vergissing corrigeren door een geselecteerd antwoord nogmaals aan te klikken. Voorbeeld:

 

Vragen met rondjes: u kunt slechts 1 antwoord aanklikken. U kunt een vergissing corrigeren door een ander antwoord aan te klikken. Voorbeeld:


 

Vragen met pijltjes (trekvenster): u kunt uit een lijst 1 antwoord selecteren. U kunt een vergissing corrigeren door een ander antwoord te selecteren. Voorbeeld:


 

Vragen met een open invulveld: u kunt een antwoord intypen. U kunt het ingevulde antwoord nog veranderen. Voorbeeld:

 

Mocht u nog vragen hebben of heeft u graag assistentie bij het invullen van de vragenlijst? Dan kunt u tussen 09.00 en 17.00 uur bellen met 020-5122492 of een bericht achterlaten.